Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Νίκος Λιάπης φαβορί για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Είναι δεδομένο πλέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα κατεβάσει υποψήφιο Δήμαρχο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Η αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμεί την κάθοδο με δικά της
ψηφοδέλτια σε όλους τους δήμους της χώρας. Στον δήμο Ακτίου το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επιλογή του χρίσματος είναι ο λογιστής κύριος Λιάπης Νικόλαος. Ο κύριος Λιάπης υποψήφιος τις περασμένες εκλογές με τον συνδυασμό του κυρίου Τάνταρου κράτησε ένα χαμηλό προφίλ το οποίο και ήταν αρεστό από μεγάλο μέρος της κοινωνίας και αποτυπώθηκε στην κάλπη. Τώρα πλέων και μετά την εμπειρία του στα τοπικά δρώμενα τόσο με τα πολιτικά όσο και με την κοινωνική του δράση σαν μέλος του συλλόγου Γέφυρες του Κόσμου φαντάζει το φαβορί για την κάθοδο στις εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού. Απέναντί του όπως λένε οι πληροφορίες βρίσκετε ο φίλος του κύριος Κορδώνης ο οποίος συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες για το χρίσμα και ο κύριος Βουτσάς ο οποίος είναι μεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ψηλά ιστάμενος αλλά το λάθος που είχε γίνει με τον κύριο Τάνταρο μάλλον έγινε μάθημα και ενδεχομένως να υπολογισθεί και το γεγονός ότι ο κύριος Βουτσάς είναι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και μακριά από τον δήμο.

 Ο Νίκος Λιάπης είναι λογιστής και διατηρεί δικό του γραφείο στην Βόνιτσα από το 1983 είναι διευθύνοντας σύμβουλος στην Ιχθυοκαλλιέργειες Αμβρακικού Α.Ε. και μέλος του συμβουλίου Γέφυρες του Κόσμου.

2 σχόλια:

  1. διευθύνοντας σύμβουλος στην Ιχθυοκαλλιέργειες Αμβρακικού Α.Ε. και μέλος του συμβουλίου Γέφυρες του Κόσμου????
    πολυ καλο αυτο. για τα ψαρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apla antikariolikos. mono auto ton xarakthrizei. kamia protasI.apla na min ginei dimarxow pali o apostolakis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή