Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κατάπιε την γλώσσα του μπροστά στον Κατσιφάρα και στο δημοτικό συμβούλιο «ξεθαψε» το Γεροπάντα ο Αποστολάκης για να δικαιολογηθεί!


Γράφει το  http://www.paronetol.gr

Την περασμένη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας πήγε στη Βόνιτσα με αφορμή τα 2 εκ. ευρώ που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή Ακτίου σε συνεργασία μαζί του για να αποκατασταθεί
το κτιριακό πρόβλημα σε δυο σχολικές στέγες που προέκυψε από τους σεισμούς.

Ο Περιφερειάρχης φυσικά που ποντάρει και ως υποψήφιος σε όλους τους χώρους απέδωσε τα του Καίσαρα των Καίσαρι …και μίλησε για το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής και όσων συνετέλεσαν στη λύση του συγκεκριμένου προβλήματος .

Δεν μπορεί ακόμη να χωνέψει ο Αποστολάκης το άδειασμα που του έκανε προ ημερών ο Κατσιφάρας όταν επισκεπτόμενος την Βόνιτσα επαίνεσε την σημερινή δημοτική αρχή για όσα έκανε τα τελευταία δυόμιση χρόνια , ένω από την άλλη είπε πως τα προηγούμενα οχτώ (όσο δηλαδή Δήμαρχος στην Βόνιτσα ήταν ο Αποστολάκης) δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια τόσο από την δημοτική αρχή όσο και από την νομαρχιακή αυτοδιοίκηση!

Παρών στα όσο δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο Κατσιφάρας ήταν και ο Αποστολάκης ο οποίος και τον συνόδευε αλλά …μούγκα στη στρούγκα! Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε και επειδή το βασικό του πολιτικό επιχείρημα στη διάρκεια της προεκλογικής του περιόδου είναι πως ο Φερεντίνος και η παρέα του δεν έκαναν τίποτα …έπρεπε κάτι να πει!

Αλήθεια αφού ο κ. Αποστολάκης είναι ανεξάρτητος και όχι ΠΑΣΟΚ και άνετα θα μπορούσε να βγάλει στη σέντρα εκείνη την ημέρα τον Περιφερειάρχη , γιατί προτίμησε να καταπιεί την γλώσσα του μπροστά του και σήμερα να πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο να πει τι ενέργειες έκανε;

Όπως προείπαμε το χουνέρι που έκανε θελημένα ή άθελα ο Κατσιφάρας στον Αποστολάκη ήταν μεγάλο και την ανυπαρξία πράξεων που του χρέωσε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα έπρεπε να την δικαιολογήσει σήμερα δημόσια και μέσα στις δικαιολογίες του κ. Αποστολάκη ήταν πως τον πολεμούσε το σύστημα Σταμάτη – Γεροπάντα , αφού δεν του πέρναγε έργα όπως άφησε να εννοηθεί!

 Τα λεγόμενα φυσικά του κ. Αποστολάκη που διεκδικεί και πάλι το Δήμο διασκέδασαν τους δημοτικούς συμβούλους και τους υποστηριχτές του Φερεντίνου και προβλημάτισαν μερίδα των οπαδών του πρώην Δημάρχου αφού βλέπουν πως η βασική επιχειρηματολογία του υποψηφίου για να πάρει το Δήμο , δεν είναι κάποιο πρόγραμμα ανάπτυξης αλλά το πολυτραγουδησμένο «Ο Φερεντίνος δεν έκανε τίποτα»!

Μάλλον ο κ. Αποστολάκης πρέπει να βρεί άλλο στίχο ή καλύτερα κανά πρόγραμμα ανάπτυξης για το Δήμο γιατί και ο Φερεντίνος και ο Γούδας και ο Κομποτιάτης και όλοι τέλος πάντων οι βασικοί Αντιδήμαρχοι ήταν νέοι άνθρωποι που είχαν την δύναμη και έλυσαν μέσα σε δυόμιση χρόνια προβλήματα που ο ίδιος με πλάτες μεγάλων πράσινων συντρόφων του δεν μπορούσε ή δεν είχε διάθεση ή ικανότητα να λύσει μέσα σε δυο τετραετίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου